en bg
Log in

Мултивитамини за жени
с Колаген и гъби Шийтаке

 

Уникален и иновативен комплекс, специално разработен за нуждите на жените

Мултивитаминният комплекс YOLO е натурална комбинация от витамини, минерали, колаген, гъби Шийтаке и други подхранващи съставки, от които се нуждае тялото на една дама, за да бъде в най-добрата му форма.

 

Как действат витамините YOLO?

  • Поддържат имунитета, метаболизма и общото здраве;
  • Работят срещу процеса на стареене;
  • Подпомагат нервната система, съня и намаляването на нервното напрежение;
  • Ефикасни срещу кожни проблеми, бръчки и фини линии;
  • Благоприятства еластичността на кожата и се грижи за добрата й структура;
  • Помага на кожата да бъде защитена от възпаления и преждевременно остаряване.
 

Какво съдържа

 

Японска Фалопия

Японската фалопия се използва като един от главните източници на ресвератрол. Той допринася за сърдечно-съдовото здраве, като намалява възпаленията на артериите и намалява "лошия холестерол". Ресвератролът е и мощен антиоксидант, използван срещу симптомите на стареене.

 

Соя

Соята стимулира метаболитните процеси в тялото, централната нервна система и сърдечната дейност. Понижава риска от сърдечно-съдови проблеми. Също така подновява и регенерира кожата, забавя стареенето и намалява бръчките. Облекчава менструалните симптоми, без негативни ефекти върху матката.

 

Невен

Невенът има високо съдържание на флавоноиди, които имат антиоксидантно действие. Спомага за намаляването на възпаленията и подпомага зарастването на рани. Ефективно се използва за лечението на множество кожни болести като рани, екземи, акне и псориазис. Предпазва зрението и забавя процеса на атеросклероза.

 

Акай Бери

Съдържа много белтъчини и аминокиселини и се счита за мощен имуностимулатор и антиоксидант. Той подобрява обмяната на веществата и изгарянето на мазнините в тялото и нормализира функционирането на стомашно-чревния тракт. Подпомага циркулацията на кръвта и регулира нивата на холестерола и кръвната захар.

 
Поръчай лесно на: (02)494-11-11