en bg
Log in

Верен помощник за по-бавно стареене и по-малко бръчки

Натурален комплекс с антиоксидантно действие за забавяне на стареенето

YOLO е комбинация от натурални подхранващи съставки, минерали и витамини, от която се нуждае тялото ти, за да опознае непознатото в най-добрата му форма.

Как действа YOLO?

  • Активно хидратиране на клетките;
  • Спомага за по-добрата структура и еластичност на кожата;
  • Съдържа екстракт от Гъби шийтаке;
  • Стимулира намаляването на дълбочината на фините линии и бръчките;
  • Ефикасно срещу кожни проблеми

Какво съдържа

Японска Фалопия

Японската фалопия се използва като един от главните източници на ресвератрол. Той допринася за сърдечно-съдовото здраве, като намалява възпаленията на артериите и намалява "лошия холестерол". Ресвератролът е и мощен антиоксидант, използван срещу симптомите на стареене.

Соя

Соята стимулира метаболитните процеси в тялото, централната нервна система и сърдечната дейност. Понижава риска от сърдечно-съдови проблеми. Също така подновява и регенерира кожата, забавя стареенето и намалява бръчките. Облекчава менструалните симптоми, без негативни ефекти върху матката.

Невен

Невенът има високо съдържание на флавоноиди, които имат антиоксидантно действие. Спомага за намаляването на възпаленията и подпомага зарастването на рани. Ефективно се използва за лечението на множество кожни болести като рани, екземи, акне и псориазис. Предпазва зрението и забавя процеса на атеросклероза.

Акай Бери

Съдържа много белтъчини и аминокиселини и се счита за мощен имуностимулатор и антиоксидант. Той подобрява обмяната на веществата и изгарянето на мазнините в тялото и нормализира функционирането на стомашно-чревния тракт. Подпомага циркулацията на кръвта и регулира нивата на холестерола и кръвната захар.

Поръчай лесно на: (02)494-11-11