en bg

Първата стъпка към желаното тяло
не е винаги върху кростренажор.

Отслабване всеки ден – деликатна и ефикасна добавка към дневния ти режим за цялостно и здравословно отслабване. Наслади се на стройна фигура в дългосрочен план.

Йо-йо ефектът

Да свалим килограми е тежка задача, но задържането им е още по-трудно. Често се получава до болка познатият ни Йо-йо ефект, чрез който отново трупаме загубените килограми. SLIM е хранителна добавка, която не обещава невъзможно отслабване за дни, но помага на тялото да отслабва постепенно и трайно. Без Йо-йо и без вредни странични ефекти.

Как се постига дълготрайно отслабване?

С ефективна формула с множество действия. Със SLIM едновременно намаляваш нивото на телесните мазнини, регулираш метаболизма и подпомагаш укрепването на мускулите.

 

SLIM е добър и в:

  • Предпазването на фигурата от целулит
  • Възстановяването на еластичността на кожата
  • Подобряването на притока на кислород към мускулите
  • Дава енергия без да уврежда ценните белтъчини
  • Има противовъзпалителен и диуретичен ефект
 

Каква е тайната на SLIM?

SLIM съдържа 100% органичен чай Нинг-Хонг – китайска класика, популярна като „Царя на чая”– за лесно и дълготрайно отслабване и прочистване. Билката Ning Hong има антиоксидантно действие и се счита за една от тайните на подмладяването.
SLIM е цялостен комплекс от витамини, минерали и аминокиселини.

Кога да започнеш? Сега!

SLIM не означава да гладуваш или да избираш между приятелите си и фитнеса.

Напротив, SLIM е необременено състояние на тялото и духа, което всеки заслужава. Единственото, което се изисква от теб е да се грижиш за себе си по малко всеки ден, за да получиш желаните резултати - фино тяло, освободен ум и силата сам да отговаряш за собственото си здраве.

Поръчай лесно на:
02/494-11-11

 
Виж повече