en bg
Log in
20 11 2018

Vital Concept стана официален доставчик на Amazon

Хранителните добавки на Vital Concept станаха официален доставчик на американския гигант в онлайн търговията – Amazon

Световният лидер в света на онлайн продажбите Amazon избра хранителните добавки на Vital Concept да бъдат част от вендор програмата на американската компания. Вендор (от англ.  „търговец“) програмата на Amazon представлява специални условия за търговци, които имат успешна история и добри резултати при работата си с платформата. Вендор програмата на световния гигант предполага щателно изследване на качеството на продуктите и анализ на постигнатите резултати в дългосрочен план.

“Vendor Central” е специална програма, която е достъпна само при покана от страна на Amazon за бизнеси, които искат да продават техните продукти в платформата. По тази причина, изключително ограничен брой от компаниите, които публикуват свои продукти в системата, получават такава покана от Amazon. Само по себе си, това представлява огромно признание за Vital Concept като надежден партньор с висок потенциал. Ежемесечният растеж на продажбите, броят на положителните отзиви и качеството на обслужването са само част от положително оценените аспекти от работата на Vital Concept.

На практика при този тип партньорство търговците стават доставчици на Amazon и осъществяват директни сделки с американската компания. Това позволява на платформата да упражнява по-широк спектър от маркетингови дейности и да достигне до по-голям брой крайни клиенти, посредством рекламните механизми, с които разполага.

Така, малко повече от две години след първоначалното си листване в системата на Amazon, Vital Concept получи уникалния шанс да стане директен партньор на най-големия в света онлайн търговец. Признанието за продуктите, които се произвеждат в Германия, но се управляват от изцяло български екип, е огромно, а плановете на компанията са още по-мащабно навлизане на чуждите пазари в партньорство с Amazon.

 

« Back

Share
© Developed by CommerceLab